/ / 8 måter å gresskar-krydre opp ditt sexliv

8 måter å gresskar-krydre opp ditt sexliv

Mens det er en total bummer å pakke bort dinbikinis og badehåndklær når sommeren slutter, har høsten mye for det også. Fra koselige gensere til fargerike blader og, selvfølgelig, gresskar krydder lattes, faller kan være den mest romantiske tiden på året. Som fikk oss til å tenke-hva er noen av de beste måtene å legge til en liten fall smak for sexlivet ditt?

I SLEKT: Menn som går over deres bedre halvdeler, vil forny din tro i kjærlighet

Tross alt gjør du garderoben din sesongbestemt - hvorfor ikke gjør det samme i soverommet? Prøv disse fall-tema-bevegelsene og produktene til overgang fra å skape på stranden for å rulle i en haug med blader.
Sett på gresskar Pasties


Pastease's Pumpkin Tippe Pasties ($ 9,99, amazon.com) lover å motstå rynker over herdetbrystvorter - en super viktig kvalitet hvis du planlegger å holde dem på forhånd. Oh, og de er vanntette, hvis du vil flytte til dusjen på et tidspunkt.
Bruk karamellslør


Du kunne nippe en saltet karamell latte ... eller du kan bruke Wicked Aqua Salted Caramel Lube ($ 13.99, castlemegastore.com), som legger til de samme "subtile smaker" når du og partneren din undersøker territoriet ned under.

I SLEKT: Glem Quickies -Speed ​​Sex 'er mye morsommere
Gjør det i en bladhunke


Blader gjør en overraskende myk seng for deg tilbli opptatt av, pluss de knarsomme lydene gir et fint lite lydspor mens du går på det. Bare legg ned et teppe først siden bladstykker kan ende opp i alle slags, er, intime steder.
Slip Inn Some Fall-Themed Undertøy


Du har en rekke farger å velge mellom-gull,gul, oransje, rød og brun, slik at du kan gjøre arbeidsugen litt mindre smertefull ved å modellere et annet stykke underdagsundertøy hver dag. Vi liker dette Cosabella sier aldri aldri Sweetie Soft Bra i flamme oransje ($ 55, cosabella.com).
Spill med brann


Lys en peis i peisen, legg en myk talsmann ned foran den, og smug deg opp med den med S.O. Har du ikke peis? Ordne en haug med stearinlys på en hylle eller slipp i en Peis DVD ($ 10,97, amazon.com) for den samme koselige effekten.

I SLEKT: 36 Kjønnsposisjoner Alle bør prøve i deres levetid
Del et stykke kake


Forskning har funnet at lukten av gresskarpai er spesielt oppvokst for menn, så omvendt å mate hverandre et stykke mens du knuter sammen i sengen.
Se den rette skrekkfilmen sammen


Skrekkfilmer og Halloween går hånd i hånd, men noen er definitivt sexier enn andre. Fredag ​​den 13. og Hytte i skogen begge har varme sexscener (og Hytte i skogen har Chris Hemsworth i det - bare sier).
DIY Noen fall Fondue


Lag en DIY sjokoladefondue (ved hjelp av smeltetsjokoladeflis), og svinger hverandre skiver med kakao-belagte apple- og pæreskiver. Kast en litenfinger-sugende handling for å knuse ting i riktig retning.


Følg med på: