/ / 6 måter å hindre Crows Feet

6 måter å forhindre Crow's Feet

Med ord som anti-aldring kastet pånesten alle hudpleieartikler i medisinskapet disse dager, kan du tenke deg at du er helt dekket mot rynker. Men hvis du ignorerer området rundt øynene dine, kan alderen din begynne å vise før du vil. "Dette er det området som viser din alder mest, sier Ildi Pekar, en NYC-basert estetiker. Vi ba henne om å dele sine favoritttips for å forhindre utseendet og utviklingen av kråkens føtter.

Bruk solkrem
Vi forteller deg gang på gang: Bruk SPF 30+ hver eneste dag. Sol eksponering forårsaker aldring, som inkludererrynker som kråkenes føtter, sier Pekar. Ved å beskytte huden din, nipper du ikke bare tidlig tegn på aldring i knoppen, men du vil også redusere risikoen for hudkreft. Det er en vinn-vinn.

Bruk UV-beskyttelse Solbriller
Når du er i tvil, doble din beskyttelse. Det er generelt en god tommelfingerregel, og spesielt når det gjelder å hindre rynker rundt øynene. I tillegg til å ha solkrem, anbefaler Pekar å skaffe et par UV-beskyttende nyanser når du er ute i solen. Hun sier at solbriller ikke bare vil forhindre solskader, men vil også holde deg fra å gi deg kråkens føtter fra å skli.

MER: Anti-Aging Products du bør bruke i tjueårene, trettiårene og førtiårene

Bruk en Plumping, fuktighetskrem
Pekar sier det er en enkel måte å fylle ut fintlinjer og hindre at nye dannes, er å påføre en fuktighetsgivende øyekrem dag og natt. Når hudceller plumpes opp med hydrering, blir utseendet på rynker mindre. Hun sier å se etter en krem ​​som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre, agurkekstrakt og honning.

Prøv peptider
"Peptider er en liten kjede av proteiner sompåvirker huden din og fremmer ung hud, sier Pekar. I hennes ord virker peptider som en naturlig botox, som skaper naturlig kollagen i huden din og avslappende ansiktsrynker, samtidig som den stimulerer ny cellevekst. Dette er en knockout for både forebyggende og skjult formål

Følg med på: