/ / Hvordan jeg vet at Gorilla-hendelsen kunne ha skjedd med noe mor

Hvordan jeg vet at Gorilla Incidenten kunne ha skjedd med noen mor

gorilla og baby

Med mindre du har vært på ferie på Mars forI løpet av de siste dagene vet du at en gorilla ble skutt og drept på Cincinnati Zoo på lørdag etter at en 3 år gammel gutt smuttet inn i kabinettet. Dessverre, etterpå, har mye varme landet på guttens mor, Michelle Gregg, med kritikere som hevder at hun burde ha holdt øye med sønnen hennes. Men lytt, kan vi alle lette opp på denne kvinnen?

Jeg er villig til å satse på at hun allerede er traumatisertnok av det som skjedde uten å måtte forholde seg til offentlig vold, inkludert et Change.org-petisjon, undertegnet av over 450 000 mennesker som ber om etterforskning av hennes "uaktsomhet". Michelle, en barnehageadministrator og en mor på fire, bryr seg tydelig om sønnen sin. Hun kan bli hørt i en øyenvitnevideo som sier ting som "Åh Gud, vær så snill å beskytte ham," "Mamma er her," og "Mamma elsker deg." Og alle som har en 3 år gammel vet at de kan komme seg inn i vanskelige situasjoner i blikket i et øye.

Det skjedde med meg i fjor. Under en tur til stranden begynte min sønn Miles å leke med en hund som gikk forbi oss. Jeg bøyde meg for å ta en leke mens jeg snakket med hundens eier og så plutselig Miles i vannet med hunden, synker raskt. Jeg klarte å sprint til ham og grep ham før han gikk helt under, men hadde jeg blitt distrahert lenger, jeg kunne ikke ha sett ham gå under og ville ha mistet ham i vannet.

Han hadde aldri engang forsøkt å gå inn i vannetuovervåket i fortiden, men han gjorde noe jeg aldri trodde han ville gjøre - og han gjorde det rett foran øynene mine. Jeg er fortsatt spilt av hva som kunne ha skjedd.

Uavbrutt logo

Jeg har gjentatte ganger sett denne typen ting gå ned. Min da 3 år gamle nevø en gang unbuckled sitt bil sete, gled ut av bilen, og begynte å løpe over en parkeringsplass rett foran søsteren min fordi han ønsket et leke i en butikk de nettopp hadde forlatt. Jeg har også sett barna katapult seg ut av handlekurver og hopper over gjerder i jakten på ulike ting. Barn gjør galne ting når de vil ha noe, enten det er en hund, leketøy eller gorilla.

Registrer deg for Women's Healths nyhetsbrev, så dette skjedde, for å få dagens trendinghistorier og helseundersøkelser.

Dessverre, i Michelles tilfelle, skjedde det veldig, veldig offentlig.

Kunne Michelle ha sett sin sønn mertett? Selvfølgelig. Han klarte å gå under en skinne, gjennom ledninger og over en vollgrav på kort tid, noe som er ganske imponerende. Ingen argumenterer for det faktum.

Når det er sagt, er små barn raske og snakkede, og jeg er villig til å satse på at moren ikke trodde han ville være i en gorilla kabinett da hun la merke til at han ikke var rett ved siden av henne.

Men foreldre er også menneskelige. Vi gjør feil, og noen ganger kan de få alvorlige konsekvenser. Her er virkeligheten: Det kunne ha skjedd med noen. Og hvis det ikke har skjedd med deg, kan noe som det skje i fremtiden. Det vil nok ikke involvere en gorilla, men det kan sannsynligvis være en farlig situasjon.

Kanskje folk burde huske det før de haster for å dømme Michelle Gregg.

Følg med på: