/ / Hva betyr det å være en voksen?

Hva betyr det å være en voksen?

Kristina Marusic

Før Kristina Marusic ble en litterær nonfiction-forfatter og frilansjournalist som dekker LGBT-likestilling, feminisme, miljø og politikk, var hun bare min romkamerat.

En liten backstory: Kristina og jeg var stereotype collegeaktivister som foretrukket protesterte mot Irak-krigen for å delta på universitetets fotballspill. Vi bundet over våre felles lidenskaper for dyrerettigheter, feminisme og mer enn noe annet, skrive. Dette noen ganger hovmodige behovet for å forandre verden har ikke endret seg nå, da vi begge er i vår tidlige trettiårene, men jeg tror vi har hver funnet bedre og ofte mer produktive måter å gjøre en forskjell på.

"Jeg gjør en mye bedre jobb nå enn jeg gjorde på collegefor å minne meg selv om at hele verdensvekten og forandring av verden egentlig ikke ligger på skuldrene mine, sier Kristina, som er en vanlig bidragsyter til Kvinners helse, og har også skrevet for skifer, Advokaten, MTV News, og Creative Nonfiction Blad. "Å vite at det er viktig å gjøre det jeg kan for å gjøre et forsøk på å skape forandring i verden, men heller ikke la det få meg til å føle seg gal, har vært en stor del av å lette til voksenlivet for meg."

"Jeg tror jeg ser også mennesker og situasjoner som merkomplisert nå, sier Kristina. "Nå er det mye lettere for meg å ha samtaler med folk som har forskjellige synspunkter enn meg uten å rope eller benytte seg av navneoppringing eller meanness. Jeg er mye mer klar over at folk er komplekse og livet er komplekst, og at når du snakker med noen en-mot-en, er det ofte mye lettere å finne felles grunn enn du kanskje tror. "

Caitlin og Kristina

I dag bruker Kristina sin skriftlige karriere for å finne måter å nå andre mennesker, og danne samfunn rundt felles interesser og årsaker. Hun skrev nylig en artikkel for Slate tittelen, Hvorfor slutter så mange biseksuelle i "rette forhold"?, som berørte misforståelsen ogunderrepresentasjon av biseksuelle mennesker, ikke bare i populære medier, men også i våre intime sosiale sirkler. Kristina ble flyttet når folk nådde ut, og sa hvordan meningsfull stykket var for dem.

"Jeg har en venn som er lærer," sier Kristina. "Og hun fortalte meg at hun hadde en høyskole student som hadde vært en jente lenge, og de hadde brutt opp. Hun hadde en kjæreste nå, og folk var virkelig mener for henne om det på campus. Hun fikk mye lur for å være en "falsk lesbisk" eller for ikke å være helt rett, og folk fortalte henne at hun måtte velge en side. Min lærervenn sa at hun var så glad for å få dette stykket å gi til sin student. "

Uavbrutt logo

Som vårt vennskap har sett oss gjennom ulikeprotester, en sommerferie i Italia og alle slags leiligheter i New York og San Francisco, Kristina og jeg forblir så nær som mulig. "Da vi var i 20-årene, kunne vi knapt håndtere å være romkamerater sammen og betale leie i tide," skriker Kristina. "Og ennå, her er vi."

For mer om vennskap og voksenopplæring, lytt til denne ukens episode av Uavbrutt på iTunes eller Soundcloud nå.

Kvinnene fremmes på denne episoden:
"Jeg er besatt av forfatteren Lidia Yuknavitch," sier Kristina. "Hun skrev et memoir som heter Vannets kronologi Det er sannsynligvis min favoritt memoir hele tiden. Hun snakker om en vanskelig barndom og om tap, men hennes prosa er bare utrolig vakker, og språket hun bruker for å beskrive hennes erfaringer, er bare så fantastisk. "

Følg disse kvinnene på Twitter:
Kvinners helse: @womenshealthmag
Caitlin Abber: @everydaycaitlin
Kristina Marusic: @KristinaSaurusR

Episode Credits:
Uavbrutt produseres av Caitlin Abber, med lydproduksjon av Paul Ruest på Argot Studios.

Redaksjonelle og PR var levert av Lisa Chudnofsky.
Vårt tema musikk er "Bullshit" av Jen Miller.

Følg med på: