/ / Vi kommer aldri til å lukke kjønnslønnen under Donald Trump, det ser ut til

Vi kommer aldri til å lukke kjønnslovens gap under Donald Trump, det ser ut til

Donald Trump svettete ansikt

Til tross for hans påstand om det motsatte, er Donald Trump ikke akkurat kjent for å være rettferdig mot kvinner. (Husk da han ringte Megyn Kelly en bimbo?)

Nå viser en ny rapport at han jukserkvinnelige medarbeidere på sin kampanje uten rettferdig lønn. Ifølge Donalds mai-finansieringsrapport er det 52 menn som jobber for sin kampanje og bare 18 kvinner. (Hillary Clintons kampanjepersonell består derimot av et mer nasjonalt representativt lag som er 51 prosent kvinner.)

Dessuten blir Donalds kommunikasjonsdirektør, Hope Hicks, og hans nasjonale talskvinne Katrina Pierson betalt mye mindre enn de høytstående mennene på laget sitt.

Uavbrutt logo

Hvor mye av en forskjell snakker vi omher? Mens Donalds kampanjeadministrator, nestlederkampansvarlig, sjefspolitisk rådgiver og sosialmediasdirektør (alle dudes) lagde mellom $ 12 500 og $ 20 000 i april og mai, oppnådde Katrina $ 10 486 og Hope tjente bare $ 7 700 i samme periode.

På den annen side er Hillarys topplønte medarbeider kommunikasjonsdirektør, Jennifer Palmieri, og fire av hennes topp 10 høyeste lønnstakere er kvinner, ifølge Mic.com.

Registrer deg for Women's Healths nyhetsbrev, så dette skjedde, for å få dagens trendinghistorier og helseundersøkelser.

Men vent, få dette: Mens tre av Trumps 10 høyest betalte medarbeidere er kvinner, står det ifølge en Jesebel-undersøkelse at kvinner står for null av Bernie Sanders '10 høyest betalte medarbeidere. Au.

Følg med på: