/ / 4 Smart og Easy Braiding Tricks fra Stylists

4 Smart og Easy Braiding Tricks fra Stylists

Vi har alle vært der: Du bestemmer deg for at du skal gi deg selv en fantastisk fletning, bruke 30 minutter på å forsøke å rote opp (uh, den bumpen!), Forsøke å rote opp igjen (ah, et stykke falt ut!), Og til slutt gi opp, rister håret og bærer det i en hestehale.

Vel, ikke mer! To andre redaktører, og jeg fikk flisebehandling fra Pierre Michel salong i New York City og nabbed våre stylister "triks i prosessen. Her, deres tips for fletting som en pro:

Bli skitten
I stedet for å flette håret ditt rett etter degdusj, vent til neste dag, når håret ditt har bygget opp noe skitt. "Når håret ditt er rent, er det litt mer silkeaktig, så det er vanskeligere for flettet å bo," sier Pierre Michel stilregissør Jerome Lordet. Bonus: Du har nå en løsning for alle rotete hårdager!

MER: Hvor ofte bør du virkelig vaske håret ditt?

</ P>
Jeremy James

Braid ditt naturlige hår
Hvis du har krøller eller bølger, tror du kanskje detdin fletning vil se bedre ut hvis du retter håret først. Det er feil. Ved å bruke en flatiron på låsene dine, blir de mer glatte, sier Lordet, og det kan gjøre din flette mindre sannsynlig å holde i hele arbeidsdagen eller en natt ute. Bare tørketørker? Det er greit , sier Lordet. Online produsent Sandra Roldan holdt håret naturlig for fletningen ovenfor.

</ P>
Jeremy James

Bare gå med den
Rotete er ok Å finne ut hva den slags flettet du gjør når du går sammen, er også OK. "Det er ingen regel for det, sier Lordet. Pierre Michel-stylisten Lisa Rodriguez startet med å lage en fellefeste på online-seniorredaktør Robin Hilmantels hår, over, og bestemte seg for hva resten av updo ville se ut som hun gikk. Vær oppmerksom på at Rodriguez er en profesjonell

Følg med på: