/ / 8 Helt ikke-dum periode spør du

8 Ikke helt dum periode spør du

kvinne med tampong

Det er noen sikkerheter i denne verden når denkommer til våre perioder: De liker å spise undertøy, betale overraskelsesbesøk, og henge ut i selskap med iskrem. Alt annet kan føles som et spill faktisk mot fiksjon. (Fordi spørre gyno rett opp, kan det være å bruke ytterligere 30 sekunder i opphengene. #byefelicia.)

Så vi avrundede de øverste blushverdige spørsmålene Kvinners helse leserne hadde om den olivenblå tidevannet og tok dem til en ob-gyn for å sette rekorden rett. Klikk gjennom for å unngå flere månedlige mysterier.

periode spørsmål

Hvorfor lukter det funky ned der i min tid i måneden?

Perioden din sannsynligvis ikke stinker, men når blodet treffer luften og blander seg med bakterier og svette, kan ting få, skal vi si, moden. Ditt beste stankforsvar er å endre dintampong eller pute ofte (som blodet bygger opp og henger ut, lukten blir sterkere) og spyles ut med vann når du kan, sier Jessica Shepherd, MD, assisterende professor i klinisk obstetrik og gynekologi ved University of Illinois College of Medisin i Chicago. (En varm dusj er perfekt, men fjerner seg fra super-harde såper eller dusjing, noe som kan irritere vajayjay.)

periode spørsmål

Hvorfor er min periode blodbrun for de første pardager?

"Det du ser er bare eldre blod," sierGjeter. (De røde greiene blir brune over tid.) Det kan skyldes at rester av livmor fra din siste syklus endelig kommer ut. Eller livmoren din kan bare kaste blodet i en langsommere hastighet, noe som gir den sjansen til å snu til brun før du trykker på tampongen. Det er ikke noe galt med et langsomt livmor, sier Shepherd, og mens det er litt grovt og tarry-utseende, er det ikke noe som bryr seg om brune ting.

periode spørsmål

2016-2017 sabrin97.org - Opphavsretten til teksten, bilder og videomateriale publisert på dette nettstedet tilhører deres rettmessige eiere.