/ / 6 Øyenbryn mislykkes og hvordan de skal løses

6 Øyenbryn mislykkes og hvordan de skal løses

Av Jaclyn Sciara for Beauty High

Tatt i betraktning det faktum at øyenbrynene er dinansiktets naturlige ramme, hvordan øyenbrynene ser ut, kan avgjøre hvordan resten av ansiktet ser ut. De kan sikkert være fabelaktige, men de kan også være litt sta, spesielt når de prøver å forme dem eller fikse sparsomme flekker. alt som kan gå galt med øyenbrynene i disse dager (overflekkende, skallede flekker eller være allergisk mot voksen du kommer på salongen), det er en god sjanse for at du trenger en øyenbrynfiksering på et tidspunkt. Så, vi " Jeg har satt sammen en øyenbryn overlevelse guide for å hjelpe deg med å fikse hvert problem som kan forfølge pannen din. Les videre for fixene!

1. Ingen bue
Hvis du ble gitt penner som mangler en bue, håper duer ikke tapt. Du kan skape en illusjon av en med dette enkle trikset: Bør du pennene opp og vink ut med en spooled børste. Deretter skal du bruke en høylys under den ytre halvdelen av pannen din for å lyse til den delen. Ta- da, instant arch!

2. Over-plukket
Det øyeblikket da du har innsett du har gåttFor langt med en pincett kan det være skremmende, men vi har alle vært der. Få en pennpenn som er to nyanser lettere enn pannhåret ditt og alltid så lett blyant tilbake på din naturlige panneform, sakte og forsiktig å bruke blyanten i små, korte linjer for å etterligne dine naturlige hår. Oppfølg med et pulver ved hjelp av en vinklet børste, sørg for at brynene er tørre og fri for fuktighetskrem (ellers går pulveret ujevnt).

3. Post-voks rødhet
Hvis du har sensitiv hud, la personen vokseBrynene dine vet at de kan være milde og bruke en voks som fungerer med følsomhet. Prøv å ta et antihistamin på forhånd for å forhindre rød hud eller hevelse. Etterpå, hvis du er rød overalt, følg opp med litt petroleumjell for å avkjøle huden, og vær sikker på å søke om natten også for å la den synke inn og helbrede den skadede huden.

4. Bald spots
For noen sparsomme områder av pannen anbefaler vibare ta en enkel pannepulver og lette noe av pigmentet med en vinklet pensel. Følg opp med en løp gjennom din spooled pensel for å sikre at fargene er jevnt fordelt. Hvis stedet er veldig stort, bruk et lash vekstserum til området, eller prøv Rogaine i det konsentrerte området.

5. Unruly Brows
Hvis de hårene bare nekter å vokse pent,du trenger å få deg et lite par panne saks. Pensle opp med en pannebørste eller tannbørste, og trim hår som strekker seg lenger enn dine naturlige penner (gjenta deretter børsting nedover). Pass på at du ikke trimmer for kort, likevel, som du kan få med andre problemer. Hold øyenbrynene på plass med en panne gel.

6. Vokser ut nettleserne dine
Tålmodighet er nøkkelen når det gjelder å vokse ut dinbrynene. Men, for å øke hastigheten på prosessen litt, hold ting ryddig og bruk et lash-vekstserum til området. Fyll inn med pennepennene veldig lett for å gi illusjonen av brynene til dine naturlige hår vokser inn.

Mer fra Beauty High:
Hvordan bli kvitt kviser

Følg med på: