/ / 5 Anti-Aging Hudpleie Regler

5 Anti-Aging Hudpleie Regler

Et godt anti-aging regime kan ikke ta 10 årAv ansiktet ditt etter noen få applikasjoner, men ved å bruke de riktige produktene regelmessig til næring, forynge og reparere huden, vil det føre til en merkbart jevnere, mykere og mer levende hudfarge.

I møte med tilsynelatende endeløse hyller avanti-aging produkter som hevder å slette linjer, redusere rynker, plump opp avtagende hud og reparere skader påført av sol og tid, hvordan kan du fortelle hva som virkelig fungerer? Her er noen tips for å hjelpe navigere valg og maksimere resultater.

Les ingredienslister
Forsiden av pakken kan vokse poetisk omaktive ingredienser, men les den fine utskriften for å se hvor aktiv de er. Jo lenger ned ingrediensen vises på ingredienslisten, desto mindre inneholder formelen faktisk.

Enklere er bedre
Produkter med alt og kjøkkenvask er ikke nødvendigvis det beste. Enkelere formler kan inneholde høyere mengder aktive ingredienser enn de med dusinvis av dem.

Bruk som Directed
Hvis litt er bra, er mer ikke alltid bedre. Aktive ingredienser kan skade huden hvis det brukes for mye. Bruk av for mye eller for ofte kan føre til irritasjon, tilstoppede porer og flekkete hud.

Vær en lojalist
Bruk av for mange produkter kan overbelastning huden din gjør produkter mindre effektive og kan forårsake irritasjon.

Vis produkt tålmodighet Noen produkter kan gi umiddelbare resultater, men mange fungerer best over tid. Prøv å bruke samme produktregime i minst 2 uker før du gir dommen.

Mer fra WH:
Den beste hudpleie tips for vinteren
30-dagers guide til feilfri hud
6 skjulte årsaker til akne

Følg med på: