/ / 7 Superhydrerende ansiktsprodukter som ikke gir deg en skinnende panne

7 Superhydrerende ansiktsprodukter som ikke gir deg en skinnende panne

vann-infused skjønnhetsprodukter

Det er ingenting like tilfredsstillende som et stortglass iskjøtt på en svømmende sommerdag. Den slukker tørsten din, avkjøler deg, reinvigoriserer kroppen din, og er å gå for å drikke kjendiser sverge for bedre hud. Nylig har mega-hydratoren vært å gjøre veien fra vannflasken til dine favoritt hudsparere også.

"Vann er ikke bare viktig for vår generellehelse, men også for at våre hudceller skal fungere riktig, sier Joshua Zeichner, M.D., en hudlege i New York City. "H2O-infiserte produkter gir oss en ny måte å levere og opprettholde høye nivåer av hydrering for vårt ansikt og kropp."

Sjekk ut disse vanndusjte produktene som gir huden en gigantisk glans av nydelighet.

vann infused skjønnhetsprodukter

Melk Smink Kjøling Vann

Det er din one-stick løsning for å holde deg avslappetdenne sommeren. Stash denne jack-of-all-trade-gelen (en blanding av sjøvann og koffein) i kjøleskapet, bruk det til å prime huden, de-puff-øyeposene, og legg til en lysende overflate hvor som helst som trenger litt økning.

Kjøpe det: $ 24, sephora.com

vann infused skjønnhetsprodukter

Dr. Jart Water-Full Hydrogel Mask

Forsterk ansiktets duggnivå ved å kaste på en vannbasert arkmaske. Prøv å bruke den etter en lang flytur, en hele dagen sesh eller en sen kveld på byen der du hadde en for mange briller med rose.

Kjøpe det: $ 9, drugstore.com

vann infused skjønnhetsprodukter

Tarte Rainforest of the Sea Marine Boosting Mist

Kan ikke stoppe dagdrømmering av stranden? Få din løsning ved å spritzing på denne forfriskende blandingen av hydratiserende havvann og mykning av marine blomsterekstrakt. Det holder sminke på plass, reduserer utseendet på porene, og forfrisker trøtt hud.

Kjøpe det: $ 25, sephora.com

vann infused skjønnhetsprodukter

Stila Aqua Glow Serum Foundation

Å sette ditt beste ansikt fremover har aldri vært enklere: Denne lette fundamentet gir deg ikke bare strålende glød, det er også laget med ionisert H2O som nærer og fukter.

Kjøpe det: $ 45, stilacosmetics.com

vann infused skjønnhetsprodukter

Origins Hit Refresh Cooling Moisturizer med Hawaiian Mineral Water

Du trenger ikke å bestille en tur til Hawaii for å høstefordelene med deres mineral-infisert vann. Det er i denne kjølevæske fuktighetskrem som er perfekt for rehydrering og forfriskende hud etter en lang, svett trening.

Kjøpe det: $ 33, sephora.com

vann infused skjønnhetsprodukter

Neutrogena Hydro Boost Water Gel med SPF

Varmere temperaturer betyr at du vil ha på deglettere klær og grøft i ansiktet fuktighetskremer. Påfør denne vann-gel-hybrid hver morgen for å slukke din hud og beskytte mot UV-stråler.

Kjøpe det: $ 19, neutrogena.com

vann infused skjønnhetsprodukter

Garnier Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

Lazy jenter, gled deg! Vi har funnet din nye hudpleie bestie. Micellar vann er formulert med antioxidantrike mineraler og fjerner vanntett sminke samtidig som det renses. Ingen skylling nødvendig.

Kjøpe det: $ 9, garnierusa.com

Følg med på: